Πολυ εύκολη συνταγή για βιαστικούς ή για αυτούς που δεν θέλουν να ξοδεύουν πολλές έρες στην κουζίνα. Τέλεια πρόταση και για τους χορτοφάγους!!
Ζεσταίνουμε το λάδι, ρίχνω τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες να πάρουν χρώμα, τα σβήνω με λίγο λευκό κρασί, αφήνω να εξατμιστεί, αλατοπιπερώνω, βάζω λίγη ρίγανη, την μουστάρδα και λίγο νερό για να μαγειρευτεί για 5 λεπτά και να μείνει με λίγο σαλτσούλα.
Στο τέλος προθέτω το κορν φλαουερ διαλυμένο στο κρύο νερο, λίγο-λίγο, ίσα - ίσα να πετύχουμε μια σαλτσούλα λίγο πηχτή.
Τα σερβίρω με κουσκους αράβικο!