ΛΙΚΈΡ ΚΑΝΕΛΑΣ
Βραζουμε για 10 λεπτά την ζάχαρη με τα ξύλα κανέλας και αποσύρουμε.Σε διπλό τούλι βάζουμε την κανέλλα σκόνη δένουμε σφικτά και το βάζουμε μέσα.Αφηνουμε να κρυώσει εντελώς.Μετα προσθέτουμε σιγά σιγά το τσίπουρο ανακατεύοντας και στο τέλος το χυμό λεμονιού.Το αφήνουμε 2-3 ώρες και πάλι με τούλι βάζουμε στα μπουκάλια για τυχόν κατάλοιπα.Αφηνουμε στο μπουκάλι 1 ξύλο κανέλας για να συνεχίσει να βγάζει το άρωμα και την γεύση.Θα το ανοίξουμε τα Χριστούγεννα!!! Καλή επιτυχία σε όποιον το φτιάξει!!!