Μπισκοτα με τζιντζερ και γλασο
Συνταγή και εκτέλεση Giwrgos-Giwta Godzamanis
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Μπισκοτα με τζιντζερ και γλασο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Μπισκοτα με τζιντζερ και γλασο

Φτιαχνουμε την ζυμη και την βαζουμε στο ψυγειο να κρυωσει με κουπατ κανουμε σχεδια τα βαζουμε σε ταψι με λαδοκολλα ψηνουμε στους 180β αντιστασεις 10 λεπτα αφηνουμε  να κρυωσουν 
Κανουμε το γλασο χτυπαμε το ασπραδι για λιγο ριχνωμε σιγα σιγα την αχνη την βανιλια το λεμονι ριχνωμε 2 σταγονες απο τα χρωματα και ανακατευουμε με οδοντογλυφιδα να κανει γραμμες βουταμε ενα ενα τα μπισκοτα αφηνουμε σε σχαρα η λαδοκολα να στεγνωσουν

 

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.