Ζαμπονοτυροπιτα με σφολιάτα
Σε μικρό κατσαρολάκι λιώνω το βούτυρο κ προσθέτω το αλεύρι για να γίνει μια κρέμα.Προσθέτω το γάλα (όπως δηλαδή φτιάχνω μία μπεσαμελ.)Ανακατεύω καλά κ προσθέτω τα τυριά μου,το αυγό κ ανακατεύω ξανά πολύ γρήγορα.Στην συνέχεια κόβω σε χοντρά κομμάτια το ζαμπόν,το βαζω κ αυτό στο κατσαρολάκι μαζί με μπόλικο πιπέρι.Σε πυρεξ ή ταψάκι (λαδωμενο) απλώνω το ένα φύλλο της σφολιάτας.Από πάνω ριχνω την γέμιση μου,κλείνω με το δεύτερο φύλλο καλά κ ψήνω στους 180βαθμούς στον αέρα.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.