Αγριογούρουνο σαλμι
Συνταγή και εκτέλεση Gioula Papavasileiou
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Αγριογούρουνο σαλμι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Αγριογούρουνο σαλμι

Μαριναρουμε το κρέας ένα 24/ωρο. Το στραγγίζουμε καλά και το σωταρουμε ελαφρά με το κρεμμύδι, το λάδι και το σκόρδο και τα μυρωδικά, τόσο όσο να αλλάξει χρώμα. Ρίχνουμε το κρασί. Μετά την ντομάτα και το πουμαρο και αφήνουμε να σιγαβραζει. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό.10' - 15' πριν το κατεβασουμε από τη φωτιά προσθέτουμε και τα δαμάσκηνα.( Αν είναι αποξηραμένα, τα βάζουμε από την αρχή του μαγειρέματος). Το φαγητό να μείνει με τη σαλτσιτσα του.
Το κρέας για να σιτευτει πρέπει να μείνει δυο τρεις μέρες στο ψυγείο πριν μαγειρευτεί.
Η μαρινάδα έχει την ιδιότητα να παίρνει τη βαριά μυρωδιά, να νοστιμίζει και να σιτευει το κρέας. Το ζουμί της μαρινάδας κάνει το φαγητό βαρύ. Γι'αυτό και το πετάω, αν και μερικοί το χρησιμοποιούν.

Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μπες στο φόρουμ των συνταγών
εργαλεία μαγειρικής - συνταγές
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search