Tσουρέκι με παπαρουνοσπορο
Συνταγή και εκτέλεση Ozlemaki Kap
Σχετικά δύσκολη
Σχετικά φθηνή

Tσουρέκι με παπαρουνοσπορο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Tσουρέκι με παπαρουνοσπορο

Θέλουμε μαλακη ζύμη αλλά να μην κολλάει στο χέρι, δυστυχώς αν δεν πετύχει η ζύμη θα σας βγει σκληρό. Την αφήνουμε μια ώρα να φουσκώσει ρίχνουμε το καρύδι και το ποτήρι με το λάδι και κάνουμε ένα ομογενοποιημενο μίγμα ανακατεύοντας. Δίνουμε το σχήμα που θέλουμε, το αφήνουμε στο ταψί ξανά 30 λεπτά να δουλέψει η μαγιά αλείφουμε με αυγό και το βάζουμε στους 180 αντιστασεις για 25-30 λεπτα Υπάρχουν κ άλλες παραλλαγές όπως το σχημα της φωτογραφίας.Φτιάχνετε με την ζύμη σας μικρές μπάλες βάζετε παπαρουνοσπορο(αφού κάνετε μίγμα με το καρύδι και το λάδι) από πάνω και τα χτίζετε το πάνω στο άλλο φτιάχνοντας ένα μεγάλο κομμάτι και δίνοντας το σχήμα που θέλετε ,Γενικά δεν υπάρχει κάποιος στάνταρ τρόπος ως προς το σχήμα απλά πάντα να θυμάστε σε κάποια κομμάτια της ζύμης σας να κάνετε στρώσεις με τον παπαρουνοσπορο. Καλή επιτυχί

Κατηγορία: 

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.