Ζερμπο
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της ζύμης να γίνει ένα ζυμάρι σφιχτό Κόβουμε τη ζύμη στα 3 ανοίγουμε πρώτο φύλλο βάζουμε σε πυρέξ την οποίο καλύψαμε με λαδόκολλα πάνω στο φύλλο μισή γέμιση σκεπάζουμε με δεύρο φύλλο πάλι γέμιση Κ τελευταίο φύλλο τρυπάμε με πιρούνι και ψήνουμε σε 180* 30’
Από πάνω σοκολάτα
250 γρ κουβερτούρα
150 κρέμα γάλακτος
Τα λιώνουμε σε Μπεν Μαρί αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το κόβουμε πρώτη μέρα θυμίζει γκοφρέτα γιατί έχει διαφορετική γεύση την δεύτερη μέρα είναι ποιο μαλακό Κ ακόμα καλύτερο
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.