Σαρλότ Ινδοκάρυδου
Συνταγή και εκτέλεση Χριστίνα-Πετρος Τζιβα-Μανωλιαδης
Εύκολη
Φθηνή

Ανάλαφρη σαρλότ με δροσερή κρέμα. Ιδανική για κάθε περίσταση!33711519 1031606566991869 8371134995003080704 n

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Σαρλότ Ινδοκάρυδου

Ξεκινάμε με την κρέμα για να κρυώσει:
Σε ένα μπώλ βάζουμε 1 ποτήρι γάλα και ανακατεύουμε το corn flour με ένα κουτάλι να διαλυθεί καλά.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το υπόλοιπο γάλα, τη ζάχαρη, την καρύδα (1 ποτήρι). Όταν βράσουν ρίχνουμε το διαλυμένο corn flour και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξει η κρέμα. Μετά ρίχνουμε μέσα και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
Σε ένα τσερκι 26 εκ βάζουμε γυρω γύρω μια στρώση σαβαγιάρ. Το ίδιο κάνουμε και στον πατο. Ρίχνουμε τη μισή κρέμα και ξαναβάζουμε μια στρώση μπισκότα στεγνά. Ρίχνουμε και την υπόλοιπη κρέμα και απο πάνω Βάζουμε τη Μόρφατ στο μίξερ και χτυπάμε μέχρι να ανέβει λίγο. Ρίχνουμε και το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε για 5 λεπτά ακόμα. Βάζουμε την κρέμα πάνω από τα υπόλοιπα υλικά και απλώνουμε να πάει παντού.
Πασπαλίζουμε με μπόλικο ινδοκάρυδο.
Ζεσταίνουμε νουτέλα και γαρνίρουμε από πάνω.
Αφήνουμε στο ψυγείο για ένα βράδυ. Έτσι τα σαβαγιάρ μαλακώνουν οσο πρέπει και δεν χρειάζονται υγρό στοιχείο.33720291 1031606656991860 1021825290118103040 n

Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μπες στο φόρουμ των συνταγών
εργαλεία μαγειρικής - συνταγές
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search