Ο συνδυασμός της καραμέλας με το κανταΐφι απογείωνει την γεύση αυτού του γλυκού!
Ξάνω και απλώνω το κανταϊφι σε ταψάκι ραντιζω με το λιωμένο βούτυρο
Ψήνω στους 180 μέχρι να ξανθίνει άρκετα.
Εν τω μεταξύ βράζω το σιρόπι για 8 λεπτά μόλις ειναι ετοιμο το καταιφι σιροπιαζω.
Χτυπαω την κρεμα γαλακτος σε σαντιγυ...χωριζω στην μεση ,στην μιση βαζω το καραμελωμενο ζαχαρουχο την υπολοιπη την κραταω για γαρνιρισμα.
Στήνω σε ποτηρια.
Κανταϊφι-σαντιγυ ζαχαρουχο - σαντιγυ σε κορνε - τρουφα.