Μούς σοκολάτας
Χτυπάμε στο μίξερ την κρεμα να γίνει μια πηχτή σαντιγί κόβουμε κομματάκια την σοκολάτας και βάζουμε σε μπολ με το ηλιέλαιο βάζουμε στα μικροκύματα για ενάμιση λεπτό η σε Μπεν Μαρί να λιώσει και ανακατευουμε την σοκολατα με την μερεντα να πεσει η θερμοκρασια. Ανακατεύουμε σιγά σιγά την σοκολάτα με την σαντιγί και βάζουμε στο ψυγείο μετα από 20 λεπτά κατάψυξη το γλυκάκι είναι έτοιμο σερβίρετε και βάζετε πάλι ψυγείο συντήρηση.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.