Κορμός με πραλίνα φυστικοβουτηρο & καραμελωμένες μπανάνες
Παντεσπάνι
Χωρίζουμε τα ασπράδια και τους κρόκους και χτυπάμε τα ασπράδια με το αλάτι μέχρι να γίνει μαρέγκα αφήνουμε στην άκρη και σε ένα μπολ βάζουμε τους κρόκους την ζάχαρη το κονιάκ και την βανίλια. Χτυπάμε με μίξερ χειρός για ένα δυο λεπτά και έπειτα ρίχνουμε το αλεύρι και το κακάο ανακατεύουμε να γίνει ένα σφιχτό μείγμα. Σιγά σιγά βάζουμε την μαρέγκα ανακατεύοντας ελαφριά και κυκλικά μέχρι να την πάρει όλη. Σε ένα ταψί 37Χ24 με λαδόκολλα και ελαφρώς αλειμμένη με λίγο ηλιέλαιο ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά αντιστάσεις
Γέμιση
Βάζουμε σε ένα τηγάνι το βούτυρο να κάψει καλά κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες και ψήνουμε για τρία λεπτά τέλος βάζουμε την ζάχαρη και αφήνουμε για αλλά δυο λεπτά.
Συναρμολόγηση
Ανοίγουμε προσεκτικά το παντεσπάνι ρίχνουμε την μερεντα να πάει παντού κι έπειτα το φυστικοβουτηρο τέλος ρίχνουμε τις μπανάνες και τρίβουμε από επάνω τα μπισκότα. Κλείνουμε το ρολό χωρίς να πιέσουμε και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. Αφήνουμε για μια δυο ώρες ψυγείο και σερβίρουμε.