Ξεροτηγανα νηστισιμα
Βάζουμε το σιρόπι με όλα τα υλικά και από την ώρα βρασμού μετράμε 6 λεπτά.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της ζύμης και ζυμώνουμε. Το ζυμάρι δεν πρέπει να κολλάει στα χέρια. Αφήνουμε για 10 λεπτά να ξεκουραστεί. Έπειτα ανοίγουμε φύλλο και τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο. Μόλις είναι έτοιμα τα βουτάμε στο σιρόπι και σερβίρουμε με κανέλα και ψιλοκομμένα καρύδια.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.