Παλμιερ
Στον πάγκο απλώνουμε τη μισή ζάχαρη και βάζουμε το φύλλο σφολιάτας να κολλήσει η ζάχαρη σ ένα άλλο μπωλ βάζουμε το αυγο με το νερό πασπαλίζουμε με ζαχαρη το φύλλο και το τυλίγουμε σε κυλίνδρους από τις άκρες προς τα μέσα σε κάθε τύλιγμα απλώνουμε το αυγο με το νερό με ένα πινέλο το γυρνάμε ανάποδα και κόβουμε φέτες 1 εκατοστό τις βάζουμε στο ταψί κ βάζουμε ζάχαρη και κανέλα ψήνουμε 18-20 λεπτα αντιστασεις
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.