Κλασικό αγαπημένο επιδόρπιο!
Βράζουμε το νερό με το ρύζι μέχρι να μαλακώσει. Όταν μαλακώσει ρίχνουμε το γάλα και περιμένουμε να βράσει. Μόλις βράσει μετά απο 2' προσθέτουμε το νισεστέ αραιώμενο σε 1/2 ποτήρι νερό και ανακατεύουμε γρήγορα να μην σβολιάσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη και 1 βανίλια και αφήνουμε μέχρι να γίνει και να πήξει. Στο τέλος ρίχνουμε και τη κρέμα γάλακτος ανακατεύουμε και μόλις πήξει λίγο είναι έτοιμο. Αποσύρουμε απο τη φωτιά και το αδειάζουμε σε μικρά πυρίμαχα σκεύη. Τα ψήνουμε μέχρι να πάρουν σκούρο χρώμα στο γκριλ του φούρνου πάνω-πάνω στους 250 - 300 βαθμους 7-8΄ πάντα προσέχοντας. Γαρνίρουμε με ό,τι θέλουμε φυστίκια καρύδα, φουντούκια, αμύγδαλα ό,τι έχετε.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.