Μοναδικοί γρήγοροι ντοματοκεφτέδες με πίκλα αγγουράκι,κρεμμύδι,πιπεριά φλωρίνης ,φέτα(προαιρετικά) και μεσογειακά μυρωδικά που θα σας ανταμείψουν με πλούσια αρώματα και τραγανές άκρες!
Ρίχνουμε τις ντομάτες μας μέσα σε βραστό νερό για 1 λεπτό και τις βγάζουμε αμέσως για να τις ρίξουμε μέσα σε κρύο νερό.Τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε στα τέσσερα.
Ρίχνουμε σε ένα μπλέντερ τις ντομάτες ,τις πίκλες,τις πιπεριές φλωρίνης,το ελαιόλαδο,τον πελτέ και τα χτυπάμε για να πάρουμε έναν ρευστό χυλό.
Σε ένα μεγάλο μπώλ ρίχνουμε το αλεύρι,το αυγό,αλάτι,φρυγανιά τριμμένη,ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το χυλό και όλα τα άλλα υλικά(κρεμμύδι,φρέσκοκρεμμύδι,δυόσμο,ρίγανη,θυμάρι,μπούκοβο,κουρκουμά,πιπέρι,σκόρδο,μαιντανό)
Βάζουμε το μίγμα μας στο ψυγείο για 20 λεπτά.
Σε καυτό ηλιέλαιο ρίχνουμε με το κουτάλι ποσότητα μίγματος και αφήνουμε να ροδίσει.(4 -5 κάθε φορά)
Τα τοποθετούμε πάνω σε χαρτί κουζίνας να απορροφήσει το λάδι.
Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με εξτρά μαιντανό ή φέτα.