Σπιτικές χωριάτικες χυλοπίτες (τουτουμάκια) με φρέσκα αυγά και γάλα. Η διαδικασία είναι χωρίς ειδικό μηχάνημα.
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε καλά είτε με το χέρι είτε με το μίξερ. Κόβουμε κομμάτια και τα βάζουμε σε μεμβράνη και αφήνουμε για 30 λεπτά. Μετα από 30 λεπτά ανοίγουμε το ένα κομμάτι φύλλο σε πάχος ενός χιλιοστού το κόβουμε και το αφήνουμε επάνω σε πανί να στεγνώσει για 15 λεπτά. Παίρνουμε μετα τα κομμάτια τα βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο και αρχίζουμε και κόβουμε κάθετα και μετα μικρά κομματάκια τα απλώνουμε σε ένα πανί και τα αφήνουμε να στεγνώσουν καλά.