Γλυκό κουταλιού από άσπρη κολοκύθα
Συνταγή και εκτέλεση Έλντα Ντεντια
Εύκολη
Φθηνή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Γλυκό κουταλιού από άσπρη κολοκύθα

Περνούμε τη κολοκύθα τί κόβουμε στη μέση και με το κουταλάκι το μικρό περνούμε όλο από μέσα τι κολοκύθα,το κουτάλι είναι αυτή που κρίσιμοπιούμε για τα γεμιστά μας (έχετε και φωτογραφία του κουταλιού),, αφού τελειώσαμε με το κόψιμο, περνούμε δυο κουταλιές σούπας ασβέστιο καί τό ανακατεύουμε με δύο κιλά νερό το αφήνουμε 12 ώρες και μετά τα βγάζω και τα πλύνω με μπόλικο νερό για να φύγει ο ασβέστης!!!τα βάζω στη κατσαρόλα με δύο κιλά ζάχαρη και ένα φλιτζάνι του τσαγιού νερό και το λεμόνι και το βάζουμε σε σιγανή φωτιά,,,αμμα δούμε ότι το γλυκό μας παίρνει το πορτοκαλί χρώμα είναι έτοιμο!!!!!

Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μπες στο φόρουμ των συνταγών
εργαλεία μαγειρικής - συνταγές
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search