ΜΠΑΜΠΑΔΑΚΙΑ
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Σχετικά δύσκολη
Φθηνή

Ατομικοί σιροπιαστοί μπαμπάδες με ρούμι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΜΠΑΜΠΑΔΑΚΙΑ

Ζυμώνουμε στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί αν βαλουμε ξερη μαγια αν βαλουμε φρεσκια την ενεργοποιουμε πρωτα, το ζυμάρι ειναι σαν σφιχτός χυλός  οπως οι λουκουμαδες το δουλευουμε με χέρια που εχουμε βαλει λιγο ηλιελαιο (κολαει πολυ), οι φόρμες να ειναι καλά βουτυρωμένες και αλευρωμένες  βαζουμε την ζυμη στα φορμακια και αφήνουμε να φουσκώσουν μέχρι το υψός της φόρμας περίπου .. ψήνουμε στους 180 βαθμούς αντιστασεις για 30 λεπτά αφήνουμε να κρυώσουν και σιροπίαζουμε αφου κοψουμε την κατω μερια με ενα μαχαιρακι

σιρόπι 

900 γρ ζάχαρη

900 γρ νερό

σταγόνες λεμονιού

Να βρασει για 2-3 λεπτά

χτυπάμε την κρεμα γαλακτος 500γρ φυτική κρέμα να γινει σαντιγί και γαρνιρουμε ....

Αναπαραγωγή βίντεο

Κριτικές

5
Τρίτη, 09 Απριλίου 2019
Τέλειο γλυκό.Ευχαριστουμε πολύ.
- Μαρία Κουζινογλου
5
Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018
Τελειο......
- Antuaneta Kontaratou
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search