ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΊΝΗΣ ΚΑΙ ΠΙΚΛΕΣ
Συνταγή και εκτέλεση Leonidas Tarenidis
Σχετικά δύσκολη
Φθηνή

Μοναδικοί γρήγοροι ντοματοκεφτέδες με πίκλα αγγουράκι,κρεμμύδι,πιπεριά φλωρίνης ,φέτα(προαιρετικά) και μεσογειακά μυρωδικά που θα σας ανταμείψουν με πλούσια αρώματα και τραγανές άκρες!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΊΝΗΣ ΚΑΙ ΠΙΚΛΕΣ

Ρίχνουμε τις ντομάτες μας μέσα σε βραστό νερό για 1 λεπτό και τις βγάζουμε αμέσως για να τις ρίξουμε μέσα σε κρύο νερό.Τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε στα τέσσερα.
Ρίχνουμε σε ένα μπλέντερ τις ντομάτες ,τις πίκλες,τις πιπεριές φλωρίνης,το ελαιόλαδο,τον πελτέ και τα χτυπάμε για να πάρουμε έναν ρευστό χυλό.
Σε ένα μεγάλο μπώλ ρίχνουμε το αλεύρι,το αυγό,αλάτι,φρυγανιά τριμμένη,ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το χυλό και όλα τα άλλα υλικά(κρεμμύδι,φρέσκοκρεμμύδι,δυόσμο,ρίγανη,θυμάρι,μπούκοβο,κουρκουμά,πιπέρι,σκόρδο,μαιντανό)
Βάζουμε το μίγμα μας στο ψυγείο για 20 λεπτά.
Σε καυτό ηλιέλαιο ρίχνουμε με το κουτάλι ποσότητα μίγματος και αφήνουμε να ροδίσει.(4 -5 κάθε φορά)
Τα τοποθετούμε πάνω σε χαρτί κουζίνας να απορροφήσει το λάδι.
Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με εξτρά μαιντανό ή φέτα.

Ετικέτες:

Κριτικές

5
Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018
Πολύ πρωτότυπη ιδέα!!!
- Ελένη Μυρτάλη
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search