Τσιγαρίζουμε σε λίγο λάδι τις γαρίδες, μύδια, μπακαλιάρο, καλαμάρι και γενικά ό’ τι θαλασσινό μας αρέσει.
 Προσθέτουμε την πιπεριά και αφήνουμε να μαγειρευτεί 5 λεπτά. Ρίχνουμε λίγο νερό, σκεπάζουμε και αφήνουμε 10 λεπτά περίπου ίσα ίσα να μαλακώσουν λίγο. 
 Βάζουμε το ρύζι μαζί με το καλαμπόκι & τον αρακά. Ρίχνουμε σταδιακά νερό ζεστό ώσπου να μαγειρευτεί  ανακατεύοντας συνεχώς . 
 Αλατίζουμε, πιπερώνουμε και βάζουμε και λίγη ρίγανη.
