Σφολιατινια γεμιστα με γραβιερα & επικαλυψη παρμεζανας
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Σφολιατινια γεμιστα με γραβιερα και επικαλυψη παρμεζανας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Σφολιατινια γεμιστα με γραβιερα & επικαλυψη παρμεζανας

Βάζουμε αλεύρι στον πάγκο μας και ακουμπάμε την σφολιάτα επάνω. Με ένα πινέλο αλείφουμε την σφολιάτα με νερό και ρίχνουμε την γραβιέρα επάνω με τον πλάστη πιέζουμε να κολλήσει η γραβιέρα. Κλείνουμε σε φάκελο την σφολιάτα και ανοίγουμε ξανά με πάχος μισό πόντο. Αλείφουμε πάλι με νερό ρίχνουμε την παρμεζάνα και πιέζουμε να κολλήσει. Κόβουμε μπαστουνάκια και σε ταψί με λαδόκολλα ψήνουμε για 25 λεπτά αντιστάσεις στους 200 βαθμούς. Όταν είναι έτοιμα ακουμπάμε σε χαρτί κουζίνας και μετα σερβίρουμε.87372363 10215769042324263 1851030260607352832 o

Κατηγορία: 

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μπες στο φόρουμ των συνταγών
εργαλεία μαγειρικής - συνταγές
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search