Μοσχαράκι κοκκινιστό της Λίνας
Συνταγή και εκτέλεση Lina Arvanitidou
Εύκολη
Σχετικά φθηνή

Ένα φαγητό κλασικό και παραδοσιακό φτιαγμένο με πολύ φροντίδα !

Απλώς έχω προσθέσει και τις δικές μου πινελιές.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Μοσχαράκι κοκκινιστό της Λίνας

Τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο το μοσχαράκι πολύ καλά μέχρι να θωρακιστεί από όλες τις πλευρές.
Στο μούλτι βάζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το καρότο και την πιπεριά και τα πολτοποιούμε.
Ρίχνουμε αυτό το μίγμα στο μοσχαράκι που τσιγαρίζεται. Ανακατώνουμε ελαφρά.
Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας και κόκκινης πιπεριάς και γλασσάρουμε.
Τέλος προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά εκτός του αλατιού, τη ντομάτα και 2-3 φλυτζάνια ζεστό ερό ή ζωμό λαχανικών αν έχουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
1/2 ώρα πρίν κλείσουμε τη φωτιά προσθέτουμε και το αλάτι και αφαιρούμε το ξυλλαράκι κανέλας.

Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search