Τούρτα με κανέλα, και εσπρέσο
Για την πανεσπανι
Χτυπάμε το βούτυρο και την ζάχαρη , και βάζουμε ένα ένα τα αυγά.
Στη συνέχεια, βάζουμε το αλεύρι με το μπεικην, και την κανέλα,και
ανακατεύουμε καλά,και στο τέλος βάζουμε το γιαούρτι.
Σε μια φόρμα (26 ξάρα που ανοίγει στα πλαγια) βαζω λαδόκολλα , και στα πλάγια όρθια, με λίγο βούτυρο για να κρατηθεί όρθια. Βαζω το μείγμα, το στρωνω καλά, και το βάζω σε θερμασμενο φούρνο στο 180 για 45 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει, (η μία μέρα πριν) και το κόβω 2 φορές.
Για την κρέμα
Μια μέρα πριν....
Σε ένα κατσαρολακι βάζω την κρέμα γάλακτος, και τής σοκολατες, και ανακατεύουμε να λιώσουν καλά, η σοκολατες, και βάζω την κανέλα, και το εσπρεσο. Το βάζουμε από το βράδυ στο ψυγείο.
Την άλλη μέρα χτυπάμε την κρέμα γάλακτος που έχουμε στο ψυγείο σε σαντιγί.
Σε ένα δίσκο βάζουμε ένα τσερκι και βάζουμε την παντεσπανι,(αν θέλουμε βάζουμε μαρμελάδα φράουλα) και βάζουμε σαντιγί,το ίδιο κάνουμε και με τα άλλα 2 , και βάζουμε στο ψυγείο για 3ώρες.
Μετά άπω 3 ώρες βγάζουμε το τσερκι και βάζω στα πλαγια την υπόλοιπη σαντυγί. Αν περισσέψει κάνουμε από πάνω ρωζετες, και στολιζουμε οπως θελουμε.https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tfb/1/16/263a.png?_nc_eui2=AeF4-GwqIWCjN27rZnaUBzl0yG_lWiAIbRuMpK2b2Xas-ugkGXRWK8TkpeCbAiNg5kwsBecnWkL7iOAxyWEcY7l4N2y-FauHcSGsqZmWJBZBDg");">☺