ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ Μια συνταγη απο την Ροδο
όλα τα υγρά μαζι σε μια λεκάνη και προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμωνουμε.η υφή της ζύμης είναι σαν τα μελομακάρονα.ανοίγουμε με τον πλαστή τη ζύμη όχι πολύ λεπτή σαν φύλλο κρούστας λίγο πιο παχιά την διπλωνουμε στο πλάτος στης παλάμης μας και κόβουμε κομάτια σαν ρόμβους. Τα αφήνουμε πανω στο τραπέζι να σφιξουν λίγο κα αφού κανουμε αρκετά ξεκινάμε το τηγάνισμα σε χαμηλή φωτιά αφού ζεσταθεί το λάδι για να τηγανιστουν και ταυτόχρονα να ψηθούν.όταν τις βγάλουμε απο το τηγάνι τις βάζουμε σε ενα τρυπητο για να στραγγίζουν τα λάδια και τις βουτάμε ζεστές στο κρύο σιρόπι περιπου 5 λεπτα τις αφήνουμε στο σιρόπι για να μελωσουν και μετα τις βουτάμε στο μείγμα του σισαμιου με την ζάχαρη και την κανέλλα και τις στοιβαζουμε στη σουπιερα μας.Με αυτη τη δοσολογία βγαίνουν πολλά κομματια ίσως και 100 για αυτό εσείς θα κάνετε τη μισή δόση.Καλη επιτυχία