Μοσχαράκι λεμονατο με μουσταρδα
Σοτάρουμε με λίγο λάδι
Το κρέας, να αλλάξει χρώμα, προσθέτουμε το κρεμμύδι, και μετά το σκόρδο. Το μισοσκεπαζουμε με νερό
Από το βραστηρα. Χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε Να βράσει.
Προσέχουμε και συμπλωνουμε λίγο λίγο νερό πάντα ζεστό. Όταν μαλακώσει το κρέας, λίγο προσθέτουμε τα καρότα. Όταν είναι έτοιμο χωρίς πολλά ζουμιά, βάζουμε
Αλάτι , πιπέρι, ρίγανη, και διαλύουμε σε λίγο νερό,
Την μουστάρδα την προσθέτουμε στο φαγητό.
Επίσης και το χυμό από ένα λεμόνι. αφηνουμε την σάλτσα να δέσει!!