ΡΕΒΑΝΙ θεικο γλυκο
Χτυπαμε καλα τα αυγα με τη ζαχαρη να αφρατεψουν ριχνουμε σιγα σιγα το γαλα μαζι με το σπορελαιο και στη συνεχεια τα στερεα υλικα, ριχνουμε σε βουτυρωμενο ταψι ψησιμο 170 αντιστασεις για 40 λεπτα μολις γινει ετοιμαζουμε το σιροπι βρασιμο 5 λεπτα δεν θα ξεχασετε το βουτυρο δινει γυαλαδα και νοστιμια.Η επιτυχια του σιροπιασματος ειναι.... ριχνουμε το σιροπι σιγα σιγα το μισο αφηνουμε ενα 5 λεπτο να τραξηξει και μετα το υπολοιπο Για το σιροπι βαζουμε ολα τα υλικα μαζι και βραζουμε για 6 λεπτα Για οσους το κανουν καλη επιτυχια!