Διαλύουμε το γιαούρτι στο νερό και το χλιαραίνουμε λίγο ανακατεύοντας καλά. Ριχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ εκτός απο το βούτυρο (απο το αλεύρι κρατάμε λίγο,ίσως να μην το πάρει όλο) ρίχνουμε και το μείγμα του γιαουτιού και ζυμώνουμε ελαφρα. Η ζύμη θα κολλάει λίγο, ρίχνουμε αλεύρι απο αυτό που έχουμε κρατήσει. Στο τέλος ζυμώνοντας ρίχνουμε και το βούτυρο. Η ζύμη δεν θα κολλάει, θα είναι πολύ μαλακή. Σκεπάζουμε, φουσκώνει 1 ώρα και σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε φυλλαράκια περίπου 2 εκατοστά πάχος, κόβουμε με ένα μεγάλο ποτήρι και με ένα μικρό καπάκι κόβουμε και στο κέντρο.
Σε μια λαδόκολλα τα βάζουμε δίπλα δίπλα να φουσκώσουν για 20 λεπτά. Τηγανίζουμε να πάρουν χρώμα.....