Βάζουμε το σκεύος που θα μαγειρεψουμε τα μανιτάρια να κάψει καλά, σε μέτρια θερμοκρασία. Βάζουμε ελαιόλαδο να καλύψει τον πάτο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια. Δεν ανακατεύουμε, παρά μόνο όταν πάρουν χρώμα, από την κάτω μεριά. Προσθέτουμε το σπασμένο σκόρδο και τον μαϊντανό. Τα μανιτάρια είναι έτοιμα όταν αρχίσουν να κ άπτονται. Κλείνουμε την εστία και προσθέτουμε αλάτι και Χοντροσπασμενο πιπερι. Σερβίρουμε στο πιάτο, χωρίς να βάλουμε όλη τη λιπαρή ουσία. Το ζουμί με το λάδι που μένει μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε μακαρόνια, στο ζωμό κοκκινιστό, ή όπου αλλού θέλουμε.