Βασιλόπιτα τσουρέκι με γέμιση τρούφας
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Η καλύτερη συνταγή για βασιλόπιτα τσουρέκι με γέμιση τρούφας και επικάλυψη σοκολάτας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Βασιλόπιτα τσουρέκι με γέμιση τρούφας

Βάζουμε το γάλα λίγη ζάχαρη και την μαγιά ανακατεύουμε και ρίχνουμε από πάνω το αλεύρι χωρίς να ανακατέψουμε. Ρίχνουμε το αλάτι και τις βανίλιες και την μαστίχα στο μείγμα και το ξύσμα από το πορτοκάλι. Λιώνουμε το βούτυρο και βάζουμε μέσα το μαχλεπι .   Σε ένα  μπολ χτυπάμε τα αυγά  την ζάχαρη το χυμό από το πορτοκάλι και το μισό βούτυρο. Μόλις ενεργοποιηθεί η μαγιά το ρίχνουμε στον κάδο αρχίζουμε να δουλεύουμε το μείγμα και ρίχνουμε σιγά σιγά το βούτυρο. Ανακατεύουμε ελαφρά και αφήνουμε στον κάδο να διπλασιαστεί για μια ώρα ανοίγουμε καλά το ζυμάρι βάζουμε την τρούφα και διαμορφώνουμε. Βάζουμε  σε ταψί 30αρι (μπορεί να γίνει και σε 35αρι) αφήνουμε για 30 λεπτά ακόμα και αφού αλείψουμε με το αυγό. Ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο 160 βαθμούς αντιστάσεις για 45- 50 λεπτά. Μετα το ψήσιμο λιώνουμε την σοκολάτα με το σπορέλαιο και την ρίχνουμε πάνω στην βασιλόπιτα μας. Μόλις κρυώσει στολίζουμε.

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search