Πάστες σοκολατίνες με άγριο βύσσινο χωρίς ψησίματα, πανεύκολες μέσα σε λίγη ώρα και χωρίς ειδικά εργαλεία
Διαχωρίζουμε το βύσσινο από το σιρόπι. Έχουμε βράσει το νερό και το ανακατεύουμε με την ζάχαρη. Ρίχνουμε μέσα στο σιρόπι από το βύσσινο και το αφήνουμε στην άκρη. Κόβουμε τις σοκολάτες και σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τα 200γρ κρέμας και τα φέρνουμε σε σημείο βρασμού. Ρίχνουμε τις σοκολάτες μέσα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν καλά. Βάζουμε τα 700γρ κρέμας σε μίξερ και τα χτυπάμε να γίνουν σαντιγί στην διάρκεια του χτυπήματος ρίχνουμε την άχνη ζάχαρη. Όταν είναι έτοιμη αφήνουμε ένα μέρος στην άκρη και με την υπόλοιπη κρέμα φτιάχνουμε την γέμιση βάζοντας την σοκολάτα λίγο λίγο στην σαντιγί. Βουτάμε τα μπισκότα στο σιρόπι βάζουμε μια μικρή στρώση γέμιση και έπειτα βάζουμε το βύσσινο. Βάζουμε πάλι μια στρώση γέμιση και βάζουμε ξανά μπισκότα. Επαναλαμβάνουμε ακόμα μια φορά. Τέλος βάζουμε στην κατάψυξη για μισή ώρα να δέσει το γλυκό μας και βγάζουμε να διορθώσουμε τυχόν λάθη. Πασπαλίζουμε με τρούφα και κόβουμε μερίδες.