Πανεύκολες πάστες σοκολατίνες με καβουρδισμένο φουντούκι χωρίς ειδικά εργαλεία χωρίς ταψί χωρίς τσέρκια.
Σιρόπι
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός του αλκοόλ μόλις περάσουν τρία λεπτά από τον βρασμό ρίχνουμε το αλκοόλ και αφήνουμε να κρυώσει
Κρέμα
Σπάμε τις σοκολάτες και φέρνουμε την κρέμα σε σημείο βρασμού την ρίχνουμε στις σοκολάτες και περιμένουμε ένα λεπτό. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στην άκρη
Ετοιμάζουμε την σαντιγί και ενσωματώνουμε σιγά σιγά με τις σοκολάτες. Βάζουμε για μια ώρα στο ψυγείο να δέσει το μείγμα
Συναρμολόγηση
Βουτάμε 30 μπισκότα σαβαγιαρ στο σιρόπι και τα απλώνουμε σε μια μεγάλη λαδόκολλα ρίχνουμε την κρέμα αλλά θα κρατήσουμε λίγη για την εξωτερική επικάλυψη στο τέλος. Απλώνουμε καλά και τέλος βάζουμε τα 3 τελευταία μπισκότα 5 πόντους πιο μέσα από την άκρη.(βλέπε βίντεο). Πιάνουμε την λαδόκολλα και ρολαρουμε πιέζουμε λίγο τις άκριες και τυλίγουμε τις άκριες. Βάζουμε κατάψυξη από 3-5 ώρες να παγώσει καλά το γλυκό ώστε να μπορούμε να το δουλέψουμε. Μετα από 5 ώρες αλείφουμε το εξωτερικό μέρος του γλυκού με το περίσσευμα από την κρέμα και πασπαλίζουμε με το φουντούκι. Φτιάχνουμε την γκαναζ βράζοντας την κρέμα και ρίχνοντας την στις σπασμένες σοκολάτες ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε το γλυκό. Αφήνουμε μισή ώρα να σταθεί το γλυκό και στολίζουμε όπως θέλουμε. Κόβουμε φέτες όσο το γλυκό είναι παγωμένο από την κατάψυξη και σερβίρουμε τις παστούλες.