χιονούλες παστάκι
Παντεσπάνι
Βάζουμε τα αυγά με την ζάχαρη και τα χτυπάμε για δέκα λεπτά κοσκινίζουμε τα στερεά υλικά και αρχίζουμε να ενσωματώνουμε στα αυγά. Ρίχνουμε το ηλιέλαιο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλά την οποία έχουμε αλείψει και με ηλιέλαιο 37χ25 (μπορείτε και σε μεγαλύτερο) και ψήνουμε αντιστάσεις 180 για 20-25 λεπτά ανάλογα το φούρνο σας.
Σιρόπι
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και από την ώρα βρασμού περιμένουμε 3 λεπτά και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει
Κρέμα
Βάζουμε το βούτυρο και την κρυσταλλική ζάχαρη χτυπάμε για 5 λεπτά να ασπρίσει το βούτυρο και αφήνουμε στην άκρη. Χτυπάμε την κρέμα με την άχνη να γίνει σαντιγί και έπειτα ενσωματώνουμε το βούτυρο και την ινδική καρύδα. Βάζουμε στο ψυγείο για δυο ώρες.
Στήσιμο
Κόβουμε το παντεσπάνι με κούπα σε στρογγυλά και ρίχνουμε δυο κ.σ σιρόπι στο κάθε κομμάτι και από τις δυο πλευρές. Βάζουμε στην μέση λίγη κρέμα και αρχίζουμε σιγά σιγά να καλύψουμε τα παντεσπάνια με κρέμα. Αφού τελειώσουμε το περνάμε από ινδική καρύδα και στολίζουμε με ένα κερασάκι.