Κωκακια
Για το παντεσπάνι χτυπάμε αυγά ζάχαρη κ μετα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά τα ζούμε σε σακούλα κορνε τα φτιαχνουμε στη διάμετρο που μας αρέσει κ ψήνουμε σε μέτριο φούρνο 160 βαθμους αντιστασεις ώσπου να παρουν λίγο χρώμα .Δεν θέλει πολύ ανάλογα το μέγεθος. Ετοιμάζουμε την κρέμα σε ένα μπωλ βάζουμε το αλεύρι το κορν φλαουρ τη μισή ζάχαρη κ τη βανίλια , ζεσταίνουμε τα 2/3 από το γάλα μαζί με την υπόλοιπη ζάχαρη
Το 1/3 από το γάλα το ρίχνουμε στο μπωλ και ανακατεύουμε να γίνει χυλός. Προσθέτουμε το ζεστό γάλα στο μπωλ κ ξανά στην κατσαρόλα ώσπου να πήξει .στο τέλος προσθέτουμε κ το Βιτάμ. Για την Γκαναζ βάζουμε σε Μπεν Μαρί κ τα δύο υλικά ώσπου να γίνει λεία η σοκολάτα. Συναρμολογουμε!