Γλυκό κουταλιού καρότο
Τρίβουμε και βάζουμε τα καρότα σε μια κατσαρόλα με ενα ξυλάκι κανέλας και νερό τόσο όσο να τα σκεπάσει.μόλις αρχίσει ο βρασμος μετράμε 20 λεπτα και ρίχνουμε τη ζάχαρη,το λεμόνι βράζει άλλα 15 λεπτά ανακατεύοντας,ρίχνουμε τη βανίλια και αφήνουμε στη φωτιά Άλλα 5 λεπτα.η ποσότητα αυτή είναι για ενα μέτριο Βαζάκι.όταν ανοίξει το βάζο πρεπει να μπει ψυγείο.Καλη επιτυχία.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.