ΚΑΖΑΝ ΝΤΙΠΙ
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Εύκολη
Σχετικά φθηνή

ΚΑΖΑΝ ΝΤΙΠΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΚΑΖΑΝ ΝΤΙΠΙ

Βάζουμε σε κατσαρόλα το γάλα, την ζαχαρη και αρχίζουμε την διαδικασία μόλις αρχίσει και αχνίζει ρίχνουμε το κορν φλαουρ και χαμηλώνουμε την φωτιά ανακατεύοντας συνέχεια μόλις αρχίσει και πήζει η κρέμα ρίχνουμε τις βανίλιες ανακατεύουμε για ακόμα δυο λεπτά και βγάζουμε από την εστία.
βουτυρώνουμε ένα ταψάκι και πασπαλίζουμε αρκετά το βούτυρο με την άχνη ,βάζουμε στο ταψί και την κρέμα και το βάζουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 220 αντιστάσεις κάτω για 15 λεπτά και μετά πάνω κάτω στους 200 μέχρι να δούμε την κρέμα να παίρνει χρώμα. Είναι σημαντικό στην αρχή να δώσετε πολύ θερμοκρασία στο κάτω μέρος του ταψιού για να καεί η άχνη ζάχαρη αλλιώς δεν λέγετε καζαν ντιπι. Το σερβίρισμα γίνετε με τα κάψιμο της άχνης προς τα πάνω. 
Καλή επιτυχία

Κατηγορία: 
Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search