Πλενουμε τις φραουλες τις κοβουμε στα 2 η στα 3 αναλογα το μεγεθος ριχνουμε σε στρωματα φραουλα-ζαχαρη-φραουλα-ζαχαρη και αφηνουμε στο ψυγειο 2-3 μερες!!!Στραγγιζουμε καλα το ζουμι 2 κ 3 φορες και συμπμηρωνουμε αναλογα με το ποσο βαρυ η ελαφρυ το θελουμε με κονιακ,βοτκα,τζιν,τσιπουρο.Κατ'εμε ο καλυτερος συνδυασμος ειναι πρωτα με κονιακ(το οποιο αλλοιωνει λιγο το χρωμα) και μετα με βοτκα.Συντηρουμε στο ψυγειο για χρονια!
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.