Ο χαλβάς βάζει τα γιορτινά του!
Βάζουμε στην κατσαρόλα το νερό με την ζάχαρη και την κανέλα να κοχλάσει και στη συνέχεια το λάδι και το ροδόνερο. Μόλις λιώσει η ζάχαρη βάζουμε λίγο-λίγο το σιμιγδάλι σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε με σύρμα 2-3 λεπτά. Κατεβάζουμε από την φωτιά και χωρίζομαι στα δύο το μείγμα μας. Στο ένα μέρος βάζουμε γλυκό τριαντάφυλλο και βάζουμε σε σκεύος να κρυώσει.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.