Πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή με σιμιγδάλι. Ο συνδυασμός πορτοκάλι σοκολάτα θα σας ενθουσιάσει.
Orange syrup pie with semolina. The combination of orange and chocolate will delight you.
Ξεκινάμε φτιάχνοντας το σιρόπι. Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και πέντε φέτες πορτοκαλιού μετράμε από την ώρα βρασμού μετράμε 6 λεπτά και κλείνουμε την φωτιά.
Πορτοκαλοπιτα βάζουμε τα αυγά την ζάχαρη χτυπάμε καλά μέχρι να αφρατεψουν και έπειτα ρίχνουμε τις βανίλιες το αλάτι το κονιάκ και αφού χτυπάμε βάζουμε το βούτυρο σταδιακά.
Βάζουμε το μπεικιν το ξύσμα από το πορτοκάλι την τρούφα και τέλος το σιμιγδάλι ανακατεύουμε πολύ καλά βάζουμε σε ταψί καλά βουτυρωμένο και αλευρωμένο και ψήνουμε αέρα 170 βαθμούς για 30 λεπτά η αντιστάσεις 35-40 λεπτά. Όταν είναι έτοιμη η πορτοκαλοπιτα μας σιροπιάζουμε αμέσως.