Μπάρες με ινδοκάρυδο και σοκολάτα. Ειναι πανεύκολα και γίνετε στο τηγάνι (Μπάουντι)
Σε ένα σκεύος βάζουμε το νερό την ζάχαρη το αλάτι και την γλυκόζη σιγοβράζουμε για δέκα λεπτά. Στην συνέχεια βάζουμε το βούτυρο τις βανίλιες και την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε σταδιακά την καρύδα μας. Σιγοβράζουμε όσο μπορούμε να φύγει η υγρασία. Βάζουμε σε ταψί να κρυώσει. Αφού κρυώσει κάνουμε σχέδια με κουπατ και βάζουμε κατάψυξη. Μόλις κρυώσει λιώνουμε την σοκολάτα με το σοκολάτα σπορέλαιο και βουτάμε τις καρύδες μας.