Τυρόπιτα. Δεν ξέρετε να ανοίγετε φύλλο? Σας έχω την λύση. Ζύμη σαν μπισκότο, Γρήγορη και πανεύκολη.
Βάζουμε όλα τα υλικά της ζύμης μαζί και ζυμώνουμε μέχρι να μην κολλάει. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για δέκα λεπτά και χωρίζουμε την ζύμη σε δυο ίσα μέρη. Βάζουμε το ένα κομμάτι σε λαδόκολλα και το ανοίγουμε όσο είναι η διάμετρος του ταψιού. Το βάζουμε στην κατάψυξη και ξεκινάμε με την υπόλοιπη ζύμη. Την βάζουμε σε λαδωμένο ταψί και την απλώνουμε. Ρίχνουμε τα τυριά αλλά αφήνουμε ένα μικρό περιθώριο για να κολλήσει το πάνω ζυμάρι. Βγάζουμε από την κατάψυξη και βάζουμε το ζυμάρι επάνω στα τυριά. Επιμελώς πατάμε να κολλήσει στα πλαϊνά. Χωρίζουμε την πίτα με την βοήθεια ενός ξύλου από σουβλάκι (δείτε το βίντεο) κάνουμε σε κάθε κομμάτι μια τρύπα και βάζουμε αυγό και σουσάμι. Ψήνουμε αντιστάσεις 200 βαθμούς για 30-40 λεπτά μέχρι να πάρει ένα χρυσό χρώμα.