Παγωτό βανίλια παρφέ με ιμβερτοποιημένη ζάχαρη, ξηρούς καρπούς και γλυκά κουταλιού κεράσι και σύκο
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Σχετικά φθηνή

Παγωτό βανίλια παρφέ με ιμβερτοποιημένη ζάχαρη, ξηρούς καρπούς και γλυκά κουταλιού κεράσι και σύκο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Παγωτό βανίλια παρφέ με ιμβερτοποιημένη ζάχαρη, ξηρούς καρπούς και γλυκά κουταλιού κεράσι και σύκο

Βάζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι και μόλις πάρει τον πρώτο βρασμό χαμηλώνουμε στο πιο λίγο που έχει η κουζίνα μας και το αφήνουμε για 15 λεπτά. Χτυπάμε το ασπράδι καλά να γίνει μαρέγκα και μόλις είναι έτοιμο το σιρόπι το ρίχνουμε σιγά σιγά μέσα τέλος ρίχνουμε τις βανίλιες και το ρούμι. Χτυπάμε την κρέμα με το αλάτι να γίνει σαντιγί και ενσωματώνουμε με το ασπράδι σταδιακά. Μόλις το πάρει όλο ρίχνουμε τα αμύγδαλα και τα γλυκά κουταλιού βάζουμε σε δοχείο και τα αφήνουμε κατάψυξη για τουλάχιστον έξι ώρες.192250236 10219177729259306 8473984623398003109 n

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μπες στο φόρουμ των συνταγών
εργαλεία μαγειρικής - συνταγές
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search