Τυρόπιτα με φύλλο κρούστας, κρέμα, μπέικον, μανιτάρια και διάφορα τυριά
Βάζουμε το γάλα τους κρόκους και το αλεύρι ανακατεύουμε μέχρι να σφίξει η κρέμα έπειτα ρίχνουμε το νερό και μετα το βούτυρο μέχρι να λιώσει αφαιρούμε από την φωτιά και ρίχνουμε το αλάτι το πιπέρι το μοσχοκάρυδο τα μανιτάρια και το μπέικον ανακατεύουμε και το αφήνουμε στην άκρη
Βάζουμε 6 φύλλα από την κάτω πλευρά δημιουργώντας έναν φάκελο ρίχνουμε μια στρώση τυριά την κρέμα μας και το υπόλοιπο τυρί κλείνουμε τα φύλλα και αρχίζουμε να σκεπάζουμε καλά την πίτα μας με τα υπόλοιπα φύλλο. Λαδώνουμε καλά τρυπάμε με ένα μαχαίρι η ένα ξυλάκι από σουβλάκι και ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο 15-0-160 αντιστάσεις για πάνω από μια ώρα. Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε