ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΡΟΤΟΥ ΧΟΥΡΜΑ
Τρίβουμε σε ένα μπολ τα καρότα με τον τρίφτη,κόβουμε τους χουρμάδες και τα αμύγδαλα κομματάκια.Βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά και τα κάνουμε πουρέ με το μούλτι ή αν έχουμε του χεριού.Σε ένα βαθύ πιάτο βάζουμε το ινδοκάρυδο,
πέρνουμε το υλικό στα χέρια κάνουμε 25 μπαλάκια και τα πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο να πάει παντού.
Τα βάζουμε σε σκεύος με καπάκι στο ψυγείο για δυο ωρίτσες,έτσι κλειστά μπορούν να διατηρηθούν για τρεις μέρες.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.