Αλμυρο κεικ
Βάζουμε το αλεύρι και το μπεικιν ανακατεύουμε και ρίχνουμε το τυρί ανακατεύουμε ξανά και έπειτα ρίχνουμε τα αυγά, το γάλα, το γιαούρτι, το βούτυρο, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη ανακατεύουμε μέχρι να γίνει σφιχτός χυλός. Σε ένα τηγάνι βάζουμε μια κουταλιά βούτυρο το σκόρδο ψιλοκομμένο το δεντρολιβανο και κόβουμε χοντρές ροδέλες την ντομάτα. Τηγανίζουμε για πέντε λεπτά με συχνά γυρίσματα. Σε ένα καλά βουτυρωμένο ταψί η σε ταψί που έχετε βάλει στο κάτω μέρος λαδόκολλα απλώνετε τις ντομάτες και ρίχνετε επάνω τον χυλό. Κόβετε κομματάκια βουτύρου και τα βάζετε πάνω από την ζύμη. Ψήνετε για 50-60 λεπτά αντιστάσεις προθερμασμενο φούρνο