Σιροπιαστο με ινδοκαρυδο & κουβερτουρα νηστισιμο
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Σιροπιαστο με ινδοκαρυδο & κουβερτουρα νηστισιμο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Σιροπιαστο με ινδοκαρυδο & κουβερτουρα νηστισιμο

φτιάχνουμε το σιρόπι…  όλα τα υλικά μαζί μόλις πάρει βράση μετράμε 9 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσει όσο φτιάχνουμε το γλυκό  Απλώνουμε τα φύλλα κρούστας ένα ένα και ρίχνουμε σταγόνες από το σπορέλαιο,  βάζουμε μια στρώση ινδοκαρυδο και μια στρώση σοκολάτα σκεπάζουμε με φύλλο βάζουμε σπορέλαιο και συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα. Βάζουμε το ταψάκι μισή ώρα στο ψυγείο για να μπορέσουμε να κόψουμε. Κόβουμε μικρά κομματάκια  Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 160 αντιστάσεις για 55-60 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο σιροπιάζουμε αμέσως με καυτό γλυκό και σιρόπι όσο έχει κρυώσει.89121845 10215930071069881 9141450328867078144 o

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μπες στο φόρουμ των συνταγών
εργαλεία μαγειρικής - συνταγές
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search