Σοφριτο κερκυραικο και κοχυλακια με σαλτσα καροτου με τυρι
κοβουμε το νουα σε φετες περιπου 2 εκατοστα, τις πλενουμε και τις στεγνωνουμε καλα,σε δισκο απλωνουμε το αλευρι και αλευρωνουμε τις φετες μας.Σε πλατια κατσαρολα βαζουμε λιγο καλαμποκελαιο να καψει και τηγανιζουμε τρια τρια κομματια δυο με τρια λεπτα γυριζοντας την φετα καθε ενα λεπτο.Τοποθετουμε τις φετες σε πιατο μεχρι να τελειωσει το τηγανισμα.Κοβουμε το σκορδο και το μαιντανο και σωταρουμε ελαφρα μεσα στην κατσαρολα που τηγανισαμε προσεχοντας να εχει απομεινει ελαχιστο λαδι.Σβηνουμε με το ξυδι,το κρασι και το βαλσαμικο και αφου εξατμιστει λιγο βαζουμε το κρεας με μισο λιτρο νερο και ενα κυβο βοδινου, βραζουμε σε χαμηλη φωτια για μια ωρα, καλη επιτυχια!