
Κριτσινια καροτου
Αλατιζω το τριμμένο καρότο κ το τρίβω στα χέρια να βγάλει τα υγρά τα οποία αδειαζω από το μπωλ. 
Προσθέτω τα μυρωδικά κ τα υγρά.
Ανακατεύοντας με πιρούνι προσθέτω σιγά σιγά το αλεύρι ανακατεμένο με το μπεικιν. 
Θα χρειαστεί να ζυμωσω ελαφρά ώσπου η ζύμη να είναι εύπλαστη χωρίς να κολλάει στα χέρια. 
Ανοίγω σε κορδονια(αφήνω έτσι αν θέλω να φτιάξω κριτσινια) κ κλείνω σε κουλούρια Όχι παχιά. 
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 ώσπου να πάρουν χρώμα κ να στεγνώσουν εσωτερικά.
Γίνονται αρκετά!
Τραγανά κ νόστιμα!
