Μπακλαβας
Ανακατεύω όλα τα υλικά της γέμισης σε ένα μπολ μετά βάζω στο μεγάλο ταψί του φούρνου το βαθύ 1-1 10 φύλλα πιτσιλιζωντας βούτυρο.
Κατόπιν βάζω γέμιση ανά δύο φύλλα πάλι πιτσιλιζωντας.
Στο τέλος βάζω πάλι 10 φύλλα το πατάω να πάει παντού η γέμιση και βάζω στο ψυγείο για μισή ώρα.
Τον βγάζω και τον κοβω μπακλαβαδωτα.
Το Ραντίζω με λίγο νεράκι.
Ψήνω στους 160 βαθμούς για μιάμιση ώρα.
Σιροπιάζουμε ζεστό σιρόπι το ζεστό μπακλαβά μου.