Καθαρίζω το σουσαμι-αν χρειάζεται- κ το καβουρντιζω σε βαθύ τηγάνι ώσπου να μυρίσει. Προσθέτω τα μυρωδικά, το ξύσμα κ τέλος τα κρανμπερις ψιλοκομμένα. Βγάζω από τη φωτιά κ αδειαζω σε λεκανιτσα.
Βάζω το μελι στο τηγάνι κ ζεσταίνω λίγο.
Προσθέτω το σουσάμι με τα μυρωδικά κ ανακατεύω συνέχεια με ξύλινη κουτάλα. Ώσπου να απορροφηθεί το μέλι χωρίς ομως να δέσει η να σφίξει.
Στον πάγκο βάζω μια λαδόκολλα κ την πασπαλιζω με λίγο σουσάμι κ κανέλα.Αδειαζω το μελεκουνι κ με ελαφρώς βρεγμένα χέρια το απλώνω ομοιόμορφα προσέχοντας να μην καω.Αν χρειάζεται ξαναβρεχω τα χέρια μου.
Πασπαλιζω πάλι με κανέλα.
Αφήνω να κρυώσει λίγο.
Σε ενα ποτήρι βαζω νερό,βουτάω ένα μαχαίρι και το κοβω κομματάκια.
<span style="color: #1d2129; font-family: Helvetica, Arial, sans-serif; font-