Τηγανιά κοτόπουλο με σάλτσα ντομάτας και φέτα της Λίνας
Συνταγή και εκτέλεση Lina Arvanitidou
Πολύ εύκολη
Σχετικά φθηνή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Τηγανιά κοτόπουλο με σάλτσα ντομάτας και φέτα της Λίνας

Τσιγαρίζουμε με το λάδι το κοτόπουλο να ροδίσει και να κρατήσει τα ζουμιά του.
Ρίχνουμε και το κρεμμύδι, ακόρδο και πιπεριά κέρατο όλα πολτοποιημένα στο μούλτι(θέλουμε βελούδινη σάλτσα γι' αυτό και συνιστώ την πολτοποίηση).
Προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά εκτός από τη ρίγανη και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο και να μείνει με τη σάλτσα του.
Λίγο πριν κλείσουμε τη φωτιά, προσθέτουμε τη φέτα και τη ρίγανη και βράζουμε για 5 λεπτά ακόμα.
Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.